Prijava

Vaša prijava

Nevenka Drapić i dalje vodi Podružnicu umirovljenika Novo Čiče


Redovna izvještajna izborna skupština Podružnice umirovljenika Novo Čiče održana je u restoranu Phoenix, u petak, 17. ožujka. U Izvršni odbor od 9 članova za sljedeći četverogodišnji mandat (2017. – 2021.) izabrani su: Nevenka Drapić (predsjednica), Barica Mikan (dopredsjednica), Adem Huremović (tajnik), Jasna Beljić (blagajnica), Štefica Matković, Marija Brcković, Barica Davutović, Radmila Zitek i Irena Šabanagić (članice). Predsjednica Nadzornog odbora je Barica Perečinec, a članovi su Zvonko Svekrić i Danica Velić. Za delegate u Skupštini Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice izabrani su Nevenka Drapić i Barica Perečinec. Sva izvješća za prošlu i plan rada odnosno financijski plan za 2017. godinu te okvirni plan djelovanja u slijedeće četiri godine usvojeni su jednoglasno, bez rasprave.

17.03.2017. Novo Èièe – Redovna izvještajna izborna skupština Podružnice umirovljenika Novo Èièe. Foto: David Joliæ/cityportal.hr

Zahvalnice Podružnice umirovljenika Novo Čiče za doprinos i suradnju umirovljenika uručene su Stjepani Brajković i Boži Vukoviću. Na skupštini su bili nazočni brojni gosti iz drugih podružnica i velikogoričkih udruga, predstavnici svih novočičkih udruga, Grad Velika Gorica nije imao svoga predstavnika. Zanimljiv je podatak da je broj članova Podružnice u proteklom razdoblju porastao sa 149 na 160 članova i tako je jedna od najbrojnijih umirovljeničkih podružnica u našem gradu.

Nakon službenog dijela uslijedio je bogati domjenak i tombola, a za raspoloženje umirovljenika pobrinuo se svirkom i pjesmom gospodin Ivan iz Siska, muzičar kojeg zovu ”sam svoj bend”.