Prijava

Vaša prijava

Okušajte se poslijepodne u obaranju ruku


Ovotjedni programa Goričkog kluba mladih donosi zanimljiva događanja. Danas u 18 sati po prvi put Klub će organizirati natjecanje u obaranju ruku. Natjecatelji su podijeljeni u tri kategorije: od 50 do 75, 76 do 90 i preko 90 kilograma, a pobjednici po kategorijama bit će nagrađeni s mjesec dana besplatnog vježbanja u teretani Bull gym.

U utorak od 20 sati Klub će ugostiti članove SFere – zagrebačkog društva ljubitelja znanstvene fantastike i srodnih žanrova koji će promovirati društvo te konvenciju ljubitelja znanstvene fantastike SFeraKon koja će se održati u svibnju na FER-u.

„Osim informacija kako sudjelovati na SFerakonu, tko će sve gostovati te na kojim natjecanjima u sklopu konvencije možete sudjelovati, iz prve ruke moći ćete saznati koje još programe SFera provodi te kako postati članom društva“ poručila je ekipa s Galženice.

Srijeda od 17 do 20 sati rezervirana je za odmor u Chillout zoni, a četvrtak u isto vrijeme  možete zaigrati GO i pripremiti se za turnir koji će se u subotu održati u Osnovnoj školi Eugena Kumičića.

U petak od 20 do 22 sata održat će se Kurt Cobain & Layne Staley tribute.

„5. travnja 1994. svijet je napustio frontmen Nirvane, najprepoznatljivije lice grungea, Kurt Cobain. Istog datuma osam godina kasnije ista sudbina je zadesila i Layne Staleya, pjevača Alice in Chainsa, benda koji je uz Nirvanu, Soundgarden i Pearl Jam činio „Seattle Big 4“. Njima u čast u petak će se održati akustični koncert“, najavili su organizatori.

Najpoznatije pjesme Nirvane i Alice in Chains izvodit će Vedran ToughRa Ivorek i Josip MrNo Lukenda iz The Cliffhangers, Ivan RoPe Petracic i Tina Ozmec-Ban  iz Feral Instincta, Zlatko Majsec  iz Mel Camina i Matej Peranić te Forte Fortissimo.