Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorica uskoro dobiva novi trgovački centar


Na istočnom ulazu u Veliku Goricu niče novi centar Era Commercea. Novi poslovni prostor prostirat će se na ukupno 18 tisuća četvornih metara, od čega će 7 tisuća biti zatvoreni prostor. Investicija je teška 65 milijuna kuna.

„Odlučili smo se za ovu investiciju u Velikoj Gorici nakon analize tržišta. Mislimo da ovdje nedostaje jedan ovakav centar. Nadamo se da će građani Velike Gorice biti zadovoljni nama, a to je naš jedini cilj. Želimo im pružiti povoljne cijene artikala i dobru uslugu“, poručio je Ante Bebić, vlasnik Era Commerce d.o.o..

03.04.2017. Velika Gorica – Radovi na centru Era Commercea. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Goričani će u centru moći kupiti građevinski materijal, bijelu tehniku, elektro materijal, audio i video tehniku, keramiku, sanitarije, vodoinstalacije, stolariju, parkete, željezariju te sve kućne potrepštine, osim prehrambenih artikala. Svoje trgovine u novom prostoru otvorit će Lidl i Bipa, a posjetitelji će se moći i okrijepiti u kafiću koji će se nalaziti u centru.

03.04.2017. Velika Gorica – Radovi na centru Era Commercea. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

„Današnjim obilaskom dajemo podršku ovoj značajnoj investiciji i samom investitoru koji je uložio velika sredstva u ovaj projekt. Očekujemo nove investicije u ovaj dio grada. Preko ceste bi se trebala realizirati investicija Hrvatskog veterinarskog instituta, vrijedna oko 100 milijuna kuna, a uskoro bi trebalo krenuti i uređenje prostora oko jezera Čiče“, istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.

03.04.2017. Velika Gorica – Radovi na centru Era Commercea. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Kako kaže, prostor oko jezera uredit će se za sportsko-rekreacijsko-turističku namjenu te ponuditi novu kvalitetu života u našem gradu.

Otvorenje novog trgovačkog centra predviđeno je za 15. lipnja, a zahvaljujući ovoj investiciji očekuje se otvaranje 80-tak novih radnih mjesta u Velikoj Gorici.

Galerija fotografija