Prijava

Vaša prijava

Održana humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”


„Omiljeni cvijet Ane Rukavine” tradicionalna je travanjska humanitarna akcija koja je danas održana u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Velikoj Gorici. Akciju je organizirao Forum žena SDP-a Velika Gorica.

“Građani su se u velikom broju odazvali. Neki uzmu cvijet, neki ne, ali doniraju financijska sredstva. A na ovu akciju mi smo se odlučile jer nikad ne znate kome od vas će trebati pomoć. Kao i uvijek prihod od prodaje bit će doniran Zakladi Ana Rukavina.“ – rekla je Cina Azinović, predsjednica goričkog Foruma.

Forumašicama su se pridružili i kolege iz koalicije SDP-HSS-Hrvatski laburisti kako bi, kao i mnogi danas građanima podijelili grančice drijenka za sutrašnji blagoslov u crkvama.

“Drago nam je da se s građanima možemo družiti pred ove blagdane, ljudi su to oduševljeno prihvatili jer su se podsjetili na tradiciju kako je to bilo nekad, a upravo mi želimo očuvati tu tradiciju u našem kraju” – rekla nam je predsjednica Hrvatskog srca, organizacije žena unutar HSS GO Velika Gorica, Božica Jankeš.

Galerija fotografija: