Prijava

Vaša prijava

Niti kiša nije mogla spriječiti otvaranje terase Galženica


Mala, ali odvažna ekipa nije dopustila da im vremenske neprilike pokvare užitak. Svojom odličnom živom svirkom izvođači su oduševili posjetitelje na prvom Rock’n’roof-u. „Sviđa mi se akustična glazba. Dosta mojih prijatelja bavi se glazbom i nastojim svojim dolaskom dati im podršku. Glazba je dobar način da se promovira nešto“, rekao nam je Domagoj Bregant.

Kako smo doznali i izvođačima se sviđa ovaj oblik komunikacije s publikom, naročito mladim bendovima kojima je ovo jedinstvena prilika da izađu iz garaže.

„Volimo svirati u našem gradu, jer u našem bendu jedino basist nije iz Velike Gorice. Volimo raditi ovakve koncerte i družiti se s ekipom te biti jedna kulturna inovacija, koja se vidim već lagano širi“, otkrila nam je Tina Ozmec Ban iz Feral Instinct-a.

05.05.2017. Velika Gorica -Rock’n’roof. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

Small Change, Feral Instinct, ToughRA & Hangovers i Musicology sinoć su otvorili novo mjesto na kojem će se moći poslušati kvalitetna živa svirka.

„Projekt je baziran na tome da mladima želimo dati prostor u kojem će moći imati kvalitetne kulturne sadržaje. Ovo je večernja varijanta izlazaka za mlade. Oni ovdje mogu doći družiti se i zabavljati te besplatno uživati u kvalitetnoj glazbi, koja nije narodnjačka muzika ili neka komercijalna glazba“, objasnila nam je Mirna Gajski Jolić, stručna suradnica u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Velike Gorice.

Preko dana mladi će se tu moći družiti, ispijati kave, čitati, vježbati yogu, a u pripremi su i brojne radionice koje će se održavati upravo na terasi Galženica. Večeri će biti rezervirane kulturna događanja.