Prijava

Vaša prijava

Što su srednjoškolke naučile na Radionici pisanja priča pokazat će na ‘Čitanju bez korica’


Gradska knjižnica Velika Gorica u petak u 19 sati, u Središnjem odjelu za odrasle, nastavlja s ciklusom književnih događanja “Čitanja bez korica”, programom književnih susreta u kojem predstavljaju Velikogoričane koji pišu. Iako im tekstovi nisu ukoričeni, to ih ne sprečava u stvaranju, a ovim putem uživo građani mogu čuti o čemu pišu i zašto im je to važno.

“Ovoga puta predstavit ćemo Radionicu pisanja priče za mlade koja se od veljače do travnja odvijala u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice Velika Gorica. Program je bio namijenjen mladima srednjoškolskog uzrasta, od 15 do 18 godina, a radionicu je vodila velikogorička književnica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Jasminka Tihi Stepanić“, kažu iz Gradske knjižnice.

Šest polaznica radionice na “Čitanju bez korica” pokazat će ponešto od onog što su naučile tijekom radionice, a Jasminka Tihi Stepanić reći će ponešto o konceptu radionice i o tome kakva znanja može steći onaj tko se odluči na sudjelovanje u sličnom programu.