Prijava

Vaša prijava

Direktor Hrvatskih voda i gradonačelnik najavili kada počinju radovi na projektu Aglomeracija


Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković i gradonačelnik Dražen Barišić danas su obišli gorički pročistač otpadnih voda koji će biti rekonstruiran projektom Aglomeracija Velika Gorica.

“Mislim da možemo zajednički izraziti zadovoljstvo dobre pripreme projekta Aglomeracija Velike Gorice koji zapravo rješava pitanje odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda velikogoričkog područja. Uzdamo se da smo dobro pripremili dokumentaciju i da ćemo pod jesen trebamo krenuti s radovima i nadati se uspješnom završetku projekta“, istaknuo je Đuroković te objasnio kako su trenutno u fazi ishodovanja posljednjih građevinskih dozvola, a u roku idućih mjesec dana objavit će natječaje vezane uz mrežu i pročistač otpadnih voda te potrebna vozila.

“Treba naglasiti da nećemo stati tu. Već smo u visokoj fazi pripreme za ostala područja našega grada, odnosno onaj posavski dio, Čiče, Jagodno, Podotočje i Ribnica, odnosno dio koji sada nije obuhvaćen, ali odmah nastavljamo dalje s njim tako da ćemo riješiti odvodnju cijelog grada”, rekao je gradonačelnik Barišić.


Aglomeracija VG: Uskoro se raspisuju natječaji

FOTO Sigurna pobjeda Tigra lidera Lige