Prijava

Vaša prijava

I Dječji vrtić Ciciban uskoro energetski učinkovit


Centralni objekt Dječjeg vrtića Ciciban uskoro bi trebao biti energetski obnovljen. Naime, odobren je projekt „Energetska obnova dječjeg vrtića Ciciban“ za koji će iz Europskog fonda za regionalni razvoj biti izdvojeno oko 1,67 milijuna kuna.

Projekt su zajednički pripremili Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU i Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport te ga prijavili na „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.

„Energetskom obnovom dječjeg vrtića „Ciciban“ povećat će se toplinska zaštita kroz izradu nove vanjske ovojnice zgrade, izolaciju krova, zamjenu vanjske stolarije i novi sustav grijanja, čime će se postići bolja energetska izolacija i apsorpcija energije koja će omogućiti kvalitetniji boravak i rad djece u samom vrtiću. Ovoj projekt još je jedan u nizu projekata vezanih uz poboljšanje kvalitete života građana kroz zaštitu okoliša energetskom obnovom zgrada u Velikoj Gorici, te još jedna od aktivnosti Grada Velike Gorice kao grada prijatelja djece i grada mladih“, poručili su iz Grada.


Pretkadeti nadigrali Zabok