Prijava

Vaša prijava

FOTO Pobjeda Lukavca za potvrdu vodeće pozicije


Vrlo dobra utakmica između Lukavca i Sutle, dvije vodeće momčadi lige, završena je zasluženom pobjedom domaćina. Prvu veliku prigodu u 8. minuti nije iskoristio Mario Skorin koji je s desetak metara neometan promašio vrata. Gosti su uzvratili otvorenom igrom i promašenim prilikama Nike Marića (09.), Martina Hruševara (13.) i Maria Matoševića (16.). U završnici prvog poluvremena svoje prigode nisu iskoristili Skorin (40.) i Bruno Augustić (44.) te su momčadi na odmor otišle netaknutih mreža.

Početkom drugog poluvremena Augustić je promašio zicer s peterca, a u 50. domaći dolaze u vodstvo. Dugi ubačaj Skorina na drugoj vratnici dočekao je Luka Borković i glavom spustio loptu u bliži kut za veliko slavlje na igralištu i oko njega. Nakon što Borković u 83. nije iskoristio veliku šansu za povećanje prednosti, to je popravio Skorin u sudačkoj nadoknadi kada je u kontranapadu prešao i vratara te zatresao mrežu za 2:0.

Gosti su u 64. minuti u gužvi pred vratima Lukavca dva puta burno reklamirali igranje rukom i tražili kazneni udarac. Sudac to nije  ‘vidio’, a svoje ‘trenutačno sljepilo’ ‘izliječio’ je isključenjem službenog predstavnika Sutle!? To je svakako bio ‘najveći sudački biser’ iz serije različitih pogrešaka koja se provlačila tijekom cijelog susreta.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 12. kolo

NK Lukavec – NK Sutla (Šenkovec) 2:0 (0:0)

Lukavec. Igralište ŠRC Lukavec. Gledatelja 120. Subota, 28.10.2017., 15 sati. Sudac: Dario Cikojević (Samobor). Pomoćnici: Tomislav Milaković (Hrastina) i Dejan Kupres (Samobor). Delegat: Slavko Ivanec (Sveta Nedelja). Strijelci: 1:0 – L. Borković (48), 2:0 – Skorin (90).

LUKAVEC: Luter, L. Hladni, Britvec, Mihanović, L. Borković, Skorin, Ivić (od 56. J. Huzjak), Grdenić, Augustić, I. Hladni, I. Huzjak. Trener: Siniša Mioković.

SUTLA: Kresnik, Mat.Vorih, Matošević, Rašić, Hruševar, Marković (od 82. Mar.Vorih), Turk, Jakovina, Marić, Mihelčić (od 58. Markuš), Remenar. Trener: Vladimir Tuweg.