Prijava

Vaša prijava

Zanimljiv tjedan u Goričkom klubu mladih


Sutra u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu održat će se treće predavanje u sklopu manifestacije Dani mladih. Psihologinja i psihoterapeutkinja Tanja Dejanović Šagadin govorit će samozastupanju u odnosima i vezama, kako partnerskim, tako i prijateljskim i obiteljskim. Predavanje će biti interaktivno, tako da su pitanja i komentari slušatelja dobrodošli kako na kraju, tako i tijekom predavanja.

Isti dan od 19,30 sati u GKM-u održat će se sastanak Foto/video sekcije, a dan poslije, odnosno u utorak u isto vrijeme održat će se radionica za srednjoškolce „Što ti sad hoćeš“.
Srijeda je rezervirana za debatu. Naime, Debatni klub priprema se za turnir na kojem će nastupiti 18. i 19. studenog.

U sklopu drugog djela Dana mladih GKM u četvrtak organizirana motivacijska predavanja u goričkim srednjim školama, a u 19 sati u Klubu će se održati radionica „Moj privatni bingo“. Riječ je o prvoj u nizu kreativno psiholoških radionica pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice – Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport.

„Ovo je program namijenjen mladima u kojem se oni druže na kreativan, opušten i zabavan način te kroz zanimljivo kreativno putovanje bolje upoznaju sebe i one oko sebe. Voditeljica programa je Sandra Raković, dugogodišnja školska psihologinja i praktičarka ekspresivne art terapije“, poručili su iz GKM.

U petak od 19,30 sati u GKM-u možete naučiti osnove šminkanja, a u subotu ekipa s Galženice slavi svoj prvi rođendan. Rođendansko slavlje održat će se u Vegosu uz Cliffhangerse. Proslava počinje u 21 sat.