Prijava

Vaša prijava

Novi buvljak i nova humanitarna akcija goričkih Buvljakuša


Četiri goričke mame, poznatije kao Buvljakuše, organiziraju novi VG Buvljak u povodu nadolazećih božićnih blagdana. Lokacija u Osnovnoj školi Eugena Kumičića ostaje ista, a i ovoga puta Goričani će moći kupiti, među ostalim, odjeću, obuću, opremu, nakit i torbe. Buvljak počinje u 10, a trajat će do 14 sati.

Kako se približava i blagdansko vrijeme, Buvljakuše su pripremile i prigodnu humanitarnu prodaju adventskih vjenčića, šiba i božićnih dekoracija. Sve su izradila djeca i tete iz goričkih vrtića, a kući ga možete ponijeti za simboličnu donaciju.

I ovaj Buvljak je humanitarnog karaktera. Prikupljat će hranu, igračke, slatkiše i higijenske potrepštine za ljude slabijeg imovinskog statusa. Ono čega bude nedostajalo, još ćemo nadokupiti, a kako bi pokloni otišli u prave ruke pobrinut će se poznata gorička humanitarka Dalija Zubek.

“To su ljudi kojima je potrebno tijekom cijele godine, ne samo u ovom razdoblju, ali nekako bi voljeli da u ovom razdoblju baš svi imaju barem osnovne stvari na blagdanskom stolu i da osjete toplinu Božića. Neka bar tih par dana budu bez brige i bez problema”, kazala je Sandra Barić, jedna od organizatorica VG Buvljaka.