Prijava

Vaša prijava

Trinaestero goričkih poduzetnika uspješno završilo edukaciju


U prostoru Gradske razvojna agencija VE-GO-RA-e danas su podijeljene su diplome velikogoričkim poduzetnicima. Njih trinaestero uspješno je završilo Program menadžerskog osposobljavanja u trajanju od 50 sati. Predavanja su se održavala petkom i subotom, a počela su krajem rujna.

„Od 20 kandidata odabrali smo one najperspektivnije. Odlučili smo se isključivo na lokalne poduzetnike s obzirom na to da smo imali upita iz Zagreba i ostatka županije. Željela bih naglasiti da se ovakve vrste programa inače dosta naplaćuju i skupe su, a mi smo odlučili upotrijebiti sredstva iz našeg budžeta upravo u tu svrhu. Želja nam je potaknuti poduzetničku klimu u našem gradu“, rekla je Ana Radman, ravnateljica VE-GO-RA-e.

Foto: Matea Brenčić/Cityportal.hr

Program je u potpunosti bio prilagođen polaznicima i svojevrsna je nadogradnja menadžerskih vještina. Tako su polaznici usavršavali svoja znanja u području financija, strateškog upravljanja i ljudskih resursa.

„Iznenađen sam koliko su dobro teme odabrane i koliko sam naučio. Apsolutno izvrsno uloženo vrijeme. VE-GO-RA nam je omogućila veliko teorijsko znanje, a znanje je najvažniji alat managera i vrijedi velike novce. Predavači su bili izvrsni, imali su vrlo tešku misiju pred sobom, sažeti jednosemestralno predavanje, ili čak višegodišnje u 10 sati prezentacije. Uz to, trebalo se prilagoditi skupini ljudi iz potpuno različitih grana industrije i opsega posla“, izjavio je Željko Križek iz Zlatarske radionice Križek d.o.o. iz Donje Lomnice.

Iz velikogoričke razvojne agencije za 2018. godinu najavljuju niz novih edukativnih aktivnosti namijenjenih velikogoričkim poduzetnicima.


Priznanje VVG-u fakulteta iz Skopja