Prijava

Vaša prijava

FOTO Skupljeno 4.500 kilograma starog papira i kartonske ambalaže u jednodnevnoj akciji Vijeća roditelja OŠ Nikole Hribara


Vijeće roditelja Osnovne škole Nikole Hribara organiziralo je akciju skupljanja starog papira pod motom ‘Stari papir skupi, novu klupu kupi!’. Osnovni cilj akcije je kupovina klupa za učenike, odnosno djelomično (ili potpuno) obnavljanje školskog inventara. Predsjednica Vijeća roditelja Nevena Delinc je o akciji kazala: ”Vijeće roditelja nije bilo aktivno posljednje tri godine, sada smo se pokrenuli i odlučili nešto korisno poduzeti, jer nam je školska zgrada u lošem stanju, glede fasade, stolarije, krova, školskog namještaja. Svjesni smo da je cjelokupna obnova ovako velike škole jedan projekt koji nije moguće realizirati bez velikih financijskih sredstava i zbog toga su roditelji odlučili dati svoj doprinos boljem izgledu škole i uvjetima u kojima naša djeca stječu nova znanja. Moram naglasiti veliku zahvalnost ravnatelju Stjepanu Maraviću koji je bezrezervno podržao našu akciju, kao i Ivani Stojan (potpredsjednica Vijeća roditelja) koja se silno angažirala i animirala druge da uspijemo u svome naumu.”

Papir koji je odlagan u veliki kontejner (jučer od 7 do 19 sati) dežurni učenici u dvije smjene (šest iz 8.a i dva iz 8.b razreda) su prvo izvagali i tek onda ga proslijedili u kontejner. Do 10:30 sati doneseno je skoro 1.500 kilograma starog papira, primjerice, tata Hrvoje, čije dijete ide u 4.a razred, dovezao je kombijem 42 kg papira i kartona. Deset minuta iza 14 sati u kontejneru je bilo preko 2.800 kg, a dva Goričana dovezli su pošiljku od 100 kg kartonske ambalaže i papira s otoka Paga!!. Jednodnevna akcija okončana je sa skoro impresivnih 4.500 kilograma starog papira i kartonske ambalaže u do vrha napunjenom kontejneru.

Galerija fotografija


Gorjelo krovište i potkrovlje kuće u Sasima

Obavijest mještanima naselja Otruševec