Prijava

Vaša prijava

FOTO Koncert Vokalnog ansambla ”Danice”


Sinoć je u Domu kulture Vokalni ansambl ”Danice” u predblagdanskom ozračju održao koncert pred ispunjenom dvoranom i oduševio svoju publiku. Ansambl je najavila i kratko predstavila Snježana Špehar. Voditeljica ‘Danica’ Sandra Kulier, kao i uvijek, raspjevana i razigrana, veći dio koncerta je bila klavirska pratnja ‘svojim curama’. Repertoar je bio sastavljen uglavnom od dalmatinskih pjesama (Tu je moj dom, Evo mene moji ljudi, Nije u šoldima sve, Oči boje lavande, Mirno spavaj ružo moja, Cviće moje, …), tradicionalnih (Jato ptica), starogradskih (Stara me majka kara). Izveden je i kratki komični igrokaz.

Gost na koncertu bio je Vokalni ansambl ”Zlatne godine” s voditeljem Sinišom Beloševićem (Turopolje moje malo, Stavi svjetiljku u prozor, Naj reći da smo stari, Pravice ni, Da te mogu pismom zvati). Tijekom koncerta došao je nakratko i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec da pozdravi izvođače i publiku.

U trećem dijelu koncerta ”Danice” su otpjevale: Santa Lucia, Polako već se spušta noć, Bože moj, Božić bez tebe i Tiha noć. Po završetku koncerta nastavljeno je druženje uz prigodni domjenak.

Galerija fotografija


Božićna izložba radova učeničkih zadruga