Prijava

Vaša prijava

Grad i VG Vodoopskrba potpisali Ugovor o partnerstvu na projektu Aglomeracija Velika Gorica


Gradonačelnik Dražen Barišić u ime Grada Velike Gorice i direktor VG Vodoopskrbe Nikica Visković potpisali su danas Ugovor o partnerstvu na projektu “Aglomeracija Velika Gorica”. Jedan je to od posljednjih koraka nužnih za početak radova na ovom EU projektu.

“To je najveći komunalni projekt u gradu Velikoj Gorici, a iznosi 500 milijuna kuna. Moramo biti svjesni da su to projekti koji grade našu Hrvatsku i dižu BDP. Dugo godina radimo na tome, još od 2009. godine, no sad smo došli do samoga finala. Dobit ćemo najmoderniji pročistač voda, 18,5 tisuća naših sugrađana će moći koristiti kanalizaciju, a 5,500 besplatnih priključaka dat ćemo našim sugrađanima”, rekao je gradonačelnik Barišić.

20.12.2017. Velika Gorica – Potpisivanje Ugovora o partnerstvu na projektu “Aglomeracija Velika Gorica” izmeðu Grada i VG Vodoopskrbe. Foto: Gorica.hr

“Mi smo u završnoj fazi i sad nas čeka posao. Mogu najaviti da će biti još projekata, ali ovo nam je sad prioritet”, kratko je komentirao Visković i zahvalio gradonačelniku za podršku na projektu.

Slijedi raspisivanje javnog natječaja i odabir izvođača radova te će iduće godine, s početkom građevinske sezone, započeti i radovi.


Božićni koncert u Bukevju

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike