Prijava

Vaša prijava

U kino dolaze tri nova filma


Animirani film “Dugi iz kamenog doba”, erotski triler “Pedeset nijansi slobodniji” te akcijski triler “Odmetnici” noviteti su koji sutra stižu na platno goričkog kina.

Urnebesna prapovijesna avantura smještena u doba prapovijesti prati pećinskog čovjeka koji sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja. Film je u Kinu Gorica svaki dan do srijede u 18 sati.

Nastavak megapopularnog filma “Pedeset nijansi sive” donosi nastavak priče o Christianu Grayu i Anastasiji, koji su sada vjenčani.

“Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala”, piše u najavi ovog erotskog trilera.

U tri termina Goričani će moći pogledati i visokobudžetni akcijski triler “Odmetnici” čija radnja prati američke marince koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj.

Detaljan raspored projekcija dostupan je na internetskoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.


U samo dva dana otišle ulaznice za Mnozil Brass!

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja