Prijava

Vaša prijava

Imate li potrebu za smjenskim radom dječjih vrtića? Grad poziva da ispunite anketu…


Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku najavilo je financiranje smjenskog rada u dječjim vrtićima s ciljem prilagodbe radnog vremena vrtića zaposlenim roditeljima. Objava Javnog poziva očekuje se u prvoj polovini ožujka te je Grad Velika Gorica započeo s pripremama za prijavu na ovaj Javni poziv.

“Kako bismo se što bolje pripremili, ovim putem želimo ispitati potrebe roditelja za smjenskim radom u dječjim vrtićima. Stoga Vas molimo da, ako imate takvu potrebu, ispunite anketu. Ako Vaše dijete već polazi dječje vrtiće Velika Gorica, Ciciban, Žirek i Lojtrica, molimo Vas da ispunjenu anketu predate u tajništvo dječjeg vrtića”, javljaju iz Grada Velike Gorice.

Anketu mogu ispuniti i roditelji te skrbnici djece iz programa predškolskog odgoja u vrtićima drugih osnivača te djece koja ne idu u vrtić, ali su zainsteresirani za upis. Također, iz Grada napominju kako je anketa namijenjena isključivo roditeljima koji su zainteresirani za upis djeteta u odgojne skupine koje rade u smjenama, odnosno roditeljima koji imaju potrebu za produženim radnom vremenom vrtića do 21 sat.

“Naglašavamo da se radi o 10-satnom programu predškolskog odgoja i obrazovanja što znači da dijete ne može boraviti u vrtiću više od 10 sati”, dodali su iz Grada.

Rok za predaju ankete je 9. ožujka, a svi detalji dostupni su na linku.