Prijava

Vaša prijava

Za malo novaca ovdje se može nabaviti očuvana i kvalitetna odjeća, igračke, nakit i oprema


Na proljetnom VG Buvljaku i ovoga se puta za 10-ak kuna moglo kupiti gotovo sve, od odjeće i igračaka, do opreme i slikovnica.

“Jako mi se sviđa i stvarno ima zanimljivih i dobrih stvari. Više kupujem za djecu, ali možda uzmem i sebi neku obuću. Privukla me cijena, ali prednost je humanitarna akcija. Bolje je ovdje kupiti, nego na placu. Danas sam došla kasno, ali ipak sam našla nešto. Na ovom štandu sam i zadnji put kupila balerinke”, ispričala je Rada.

Humanitarni dio Buvljaka bio je posvećen Nikici iz Velike Gorice koji boluje od mišićne distrofije, a Buvljakuše su skupljale novac za kupnju kompjutorskih komponenti kako bi se mogao baviti grafičkim dizajnom, što mu je velika želja.

Pa iako je izbor onoga što se može nabaviti na Buvljaku zaista raznolik, ipak se najviše kupuje odjeća.

“Nema pravila, ja osobno nudim opremu, kao što su reketi za tenis i role, pa robicu i slikovnice.  Svaka roba ima svog kupca. Mislim da se ipak najviše kupuje odjeća, što je i dobro jer toga ima najveće. To je sve dobro očuvano, lijepo su komadi i nema potrebe ići u neke troškove”, objasnila je jedna od organizatorica Buvljaka Vesna Habljak.

“Zadnji put sam kupila 10 stvari za 100 kuna i zadovoljna sam. Obožavam buvljake i to mi je puno bolje nego ići kupovati u dućane, slobodnije je. Ja svoju robu dijelim drugima, oni meni i to je super stvar. Zadovoljstvo mi je kada nađem nešto lijepo, a jeftino. Uživam u tome”, objasnila je Meri.

“Nažalost, odaziv na ovaj Buvljak je bio nešto lošiji. Ne znam razlog tome, ali nadamo se da će idući put biti posjećeniji. Što se tiče humanitarnog dijela, on je uvijek dobar, na našu sreću jer to je i cijela bit ovih naših Buvljaka. Ne odustajemo, idemo opet najkasnije u polovici lipnja”, objasnila je Habljak.

Galerija fotografija