Prijava

Vaša prijava

Doznajte što se sve u Velikoj Gorici financiralo europskim novcem


Grad Velika Gorica, Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica d.o.o. i Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA, u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ prezentirat će široj javnosti 19 EU projekata s velikogoričkog područja koji su uspješno provedeni ili su u fazi provedbe.

„Svim zainteresiranima će se prikazati što je bilo potrebno da se projekti osmisle, prijave i implementiraju, tko je sve sudjelovao, financijske iznose, vremenske periode i ostale ključne informacije. Osobe koje će prezentirati projekte bit će osobe koje su sudjelovale (ili još sudjeluju) u provedbi projekata te će nakon prezentacije biti na raspolaganju za sva pitanja zainteresiranih o navedenim projektima ili općenito o mogućnostima financiranja iz EU fondova“, poručili su iz Grada.

Prezentacije će se održati dana 9. svibnja od 12 do 14 sati, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, 10410 Velika Gorica u prostorijama Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Grad Velika Gorica.