Prijava

Vaša prijava

Rekreirajte se na 2. Rekreaturu


Ove subote u Parku Franje Tuđmana održat će se drugo izdanje Rekreatura. Organizatori su se potrudili da ovogodišnja manifestacija bude sadržajno bogatija u odnosu na prethodnu.

„Uz standardni šašavi poligon i poligon za bebe te Tai Chi, badminton i speedminton od prošle godine, posjetitelji će se moći okušati i u mini tenisu, ali i naučiti osnove Krav Mage i Jiu Jitsua. Nastupit će i plesna skupina Megablast, a tu će biti i neizostavni paintball“, rekao je Mario Oljača, tajnik Športsko rekreativnog saveza GVG-a.

A za sve nostalgične i željne dobre zabave ponovno će se održati i natjecanja u gumi-gumiju, hula hupu i pikulanju, a pobjednici će biti nagrađeni prigodnom nagradom i peharom.

Ovo izdanje Rekreatura posvećeno je kretanju i održat će se uoči obilježavanja Svjetskog dana kretanja. Organizator je Športsko rekreativni savez Grada Velika Gorica u suradnji s Udrugom Motivacija te suorganizatorima VG Tur Team, Kop Tur i Veseli Planet.

Centralno mjesto događanja je ponovo prostor iza Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica i Park doktora Franje Tuđmana. Program počinje u 10 sati. Uz demonstracije raznih sportova i tipova rekreacija, građani će moći sudjelovati i u edukativnim radionicama.


Sutra i u srijedu HEP isključuje struju

Motocilist smrtno stradao kod Selnice