Prijava

Vaša prijava

Vikend u znaku proslava


Čička Poljana u subotu slavi Dan mjesta. Nogometaši će odmjeriti snage od 9 sati na Memorijalnom malonogometnom turnir Nikole Gmižića, a DVD Čička Poljana otvorit će svoja vrata posjetiteljima te im pokazati opremu s kojom raspolažu.

„Prijave za turnir otvorene su do 27. srpnja, a najviše će se moći prijaviti 16 ekipa. Kotizacija po ekipi iznosi 500 kuna. Najbolja ekipa bit će nagrađena u iznosu od 50 posto od ukupno prikupljene kotizacije, druga momčad s 30 posto i treća s 20 posto. Pehari su osigurani za najboljeg strijelca, golmana i igrača te za prve tri ekipe“, rekao je predsjednik Udruge Frajer Miroslav Bogović.

Dan poslije Velika Mlaka slavi blagdan svete Ane i Dan mjesta. Program počinje okupljanjem u 10,30 sati ispred zgrade Mjesnog odbora i mimohodom do župne crkve. U 11 sati održat će se sveta misa, a nakon toga slijedi polaganje vijenaca i paljenje svijeća u parku kod spomenika poginulim braniteljima. Belot turnir počinje u 16 sati, a u 19,30 kulturno-umjetnički program.

„U njemu će sudjelovati KUD Velika Mlaka, FA Šiljakovina, mažoretkinje iz Plesnog kluba Barbara, Sučija Velika Mlaka, Udruge Josip Zidar i Gromovi te DVD Velika Mlaka“, rekao nam je tajnik Mjesnog odbora Ilija Miličević.

Druženje će se nastaviti uz Dinacordi-Luna band do sitih jutarnjih sati.

U nedjelju i Markuševec Turopoljski slavi Dan mjesta i blagdan svete Ane. U 13 sati održat će se svećana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Markuševec Turopoljski, a nakon toga organizirano je druženje u Društvenom domu.

Pokrenuta je i akcija uređenja mjesta, kako bi ušminkano dočekalo proslavu.