Prijava

Vaša prijava

Želite biti pomoćnik u nastavi? Županija je u potrazi za čak 115


U sklopu projekta „Prsten potpore“ objavljen je Javni poziv za zapošljavanje 115 pomoćnika u nastavi za rad sa 127 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije, koje su ujedno i partneri u projektu.

Pomoćnici u nastavi bit će zaposleni u 26 osnovnih i osam srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija na nepuno radno vrijeme (minimalno 20, maksimalno 35 sati), odnosno na puno radno vrijeme.

Projektom je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi boljeg obrazovanja, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Projekt „Prsten potpore“ lani je odabran za financiranje u okviru Poziva “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III” koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014-2020. Zagrebačkoj županiji je za provedbu projekta u razdoblju od 2017. do 2020. godine iz fonda odobreno bespovratnih 10 milijuna kuna, dok će ostatak sredstava u iznosu 8.845.548,80 kn osigurati Zagrebačka županija.

Natječajni postupak provode škole koje na svojim web stranicama objavljuju Natječaj za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2018./2019. i provode selekciju kandidata. Popis škola-partnera projekta i Javni poziv možete vidjeti ovdje.

 


PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU