Prijava

Vaša prijava

Produljite učenički ili studentski pokaz


Zagrebački električni tramvaj počeo je produljivati i izrađivati učeničke te studentske pretplatne karte za novu školsku i akademsku godinu 2018./2019.. Prošlogodišnje učeničke pretplatne karte vrijede do 30. rujna.

„Napominjemo, kako su studentski statusi valjani do 31. listopada, a daljnje produljenje profila za sve korisničke skupine je preduvjet za kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona“, poručili su iz ZET-a.

Učenici i studenti koji već imaju ZET karticu trebaju je produljiti na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, uz ovjereni obrazac Zahtjeva. Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija, već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

„Prateći suvremene modele poslovanja, a s ciljem podizanja učeničkih i studentskih standarda, od 1. rujna, bit će omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima ugovornih partnera (Tisak i iNovine)“, dodali su.

Učenici prvih razreda srednjih škola i studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada.

Učenici i studenti druge, treće ili četvrte godine, s područja Velike Gorice i Zaprešića, za produljenje profila neće trebati ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i poglavarstvima, već će potrebno ažuriranje podataka na postojećoj pretplatnoj karti moći obaviti, od prvog dana mjeseca rujna, na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, ako će se nalaziti u odgovarajućoj elektroničkoj bazi podataka.