Prijava

Vaša prijava

Policija danas slavi svoj dan


Velikogorički policajci kao i njihove kolege diljem zemlje obilježavaju Dan policije. Velikogorička policijska postaja pokriva područje Grada Velike Gorice i Općina Kravarsko, Pokupsko i Orle, veličine 600 četvornih kilometara, a 80-tak policajaca brine o sigurnosti oko 80 tisuća stanovnika.

Povodom Dana policije čestitku im je uputio ministar Davor Božinović.

Poštovane policajke i policajci,

u svoje osobno i u ime svojih suradnika čestitam Vam dan zaštitnika svih policajaca, Svetog Mihovila , kao i vaš dan, Dan policije.

Svakim danom svjedočim vašem nesebičnom doprinosu očuvanja sigurnosti naših građana kako na kopnu, tako i na moru, a u to su se i ovog ljeta mogli uvjeriti mnogobrojni gosti koju su pohodili Lijepu našu.

Vaša odgovornost i predanost kojom svakodnevno rješavate male i velike probleme naših sugrađana dokaz su da ste se spremni suočiti sa svakim izazovom koji se pred vas stavi.

Upravo mi je iz tog razloga zadovoljstvo, što smo u protekloj godini, kroz nabavku potrebne opreme, dijelova odore, vozila, balističke opreme, povećanje plaća, ali i druga poboljšavanja materijalnih i financijskih uvjeta, stvarali okvir da oslobođeni bilo kakvih vanjskih utjecaja, nastavite raditi svoj posao.

Čestitam vam Dan policije!