Prijava

Vaša prijava

Izabrali pacijenti: Među najboljim doktorima u državi i troje goričkih!


Petu godinu zaredom portal najdoktor.com odabrao je najbolje liječnike u Hrvatskoj, a posebnu težinu njihovu izboru daje činjenica što najbolje u medicinskoj struci biraju pacijenti, koji glasuju na temelju vlastitih iskustava. U obzir su se uzimali sljedeći kriteriji: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara, pri čemu se neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

– Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – naglasili su s portala.

Takvim su, dakle, metodama izabrani najbolji, a među njima je i troje goričkih “medicinara”. U to su se društvo zasluženo ugurali radiolog Nikola Ivan Leder, pedijatrica Kornelija Kovač i Sanja Šikić-Kukić, čija je uža specijalnost obiteljska medicina. U tome su, naravno, svoje prste imali upravo Velikogoričani, koji su svakodnevno prolazili kroz ordinacije naših Kornelije, Sanje i Nikole Ivana. Lijepo je to priznanje za svo troje, zapravo najljepše moguće, jer uvijek će liječnici reći kako im je “feedback” od njihovih pacijenata najvažniji…

Široko je i raznoliko društvo nagrađenih, na listi su liječnici svih mogućih specijalnosti, iz cijele Hrvatske, a priznanja za naš trojac bit će možda i poticaj drugima da svojim radom sljedeće godine završe na ovoj listi.

– Nastavljamo s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima. Komentar po komentar, i tako već sedam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala naš portal kao centralno mjesto informiranja o iskustvima s pojedinim doktoricama i doktorima. Stoga koristimo ovu priliku da pozovemo sve Vas da date svoj doprinos tako da podjelite svoja iskustva o svim doktorima koji su vas ikada liječili – ističu organizatori izbora.

 


Modelarska liga Zagrebačke županije