Prijava

Vaša prijava

FOTO ”Sveta Lucija u Turopolju” – Izložba radova učenika OŠ Nikole Hribara


Izložba radova učenika Osnovne škole Nikole Hribara pod nazivom ”Sveta Lucija u Turopolju” večeras u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta je svojevrsni nastavak proslave 35. obljetnice djelovanja škole, jer su i proslava obljetnice (finalni dan je bio 06. prosinca) i priprema izložbe tekle istovremeno odnosno paralelno. Ova izložba je i realiziranje ideje vjeroučiteljice Marije Patrlj da osnovnoškolci likovnim radovima učine svetu Luciju – Turopoljkom!

12.12.2018. Velika Gorica – ”Sveta Lucija u Turopolju” – Izložba radova učenika OŠ Nikole Hribara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Vjeroučiteljica Marija je oduševljena kreativnošću učenika i za neke radove bez ustezanja kaže da su prava mala remek djela! Teško joj je bilo i zamisliti da će osnovnoškolci ‘iz prve’ pogoditi osnovnu nit njene ideje, nekima je to uspjelo, jednostavno rečeno, perfektno. Velika potpora učenicima u njihovom umjetničkom stvaralaštvu bile su učiteljice Irena Gimpelj Gal, Marija Lovrić, Marija Patrlj i Ksenija Petrlin Jurić.

12.12.2018. Velika Gorica – ”Sveta Lucija u Turopolju” – Izložba radova učenika OŠ Nikole Hribara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Izložbu su učenici obogatili i kulturno umjetničkim programom, a za kraj su se svi mogli zasladiti na prigodnom domjenku. Izložba ostaje otvorena jedan tjedan, do 19. prosinca.

Galerija fotografija