Prijava

Vaša prijava

FOTO Druženje umirovljenika uoči Božićnih blagdana i oproštaj od 2018. godine


Udruga umirovljenika Grada Velike Gorice organizirala je druženje uoči Božićnih blagdana i oproštaj od 2018. godine u restoranu ”Za vašu dušu” u Okuju (četvrtak, 20. prosinca). Druženju se odazvalo preko 350 umirovljenika iz 24 gradske podružnice: Buševec, Čička Poljana, Donja Lomnica, Gradići, Gornja Lomnica, Kobilić, Kosnica, Kurilovec, Kurilovec II, Lazina Čička, Lukavec, Mala Buna, Mičevec, Mraclin, Novo Čiče, Okuje, Orle, Pleso, Rakitovec, Strmec Bukevski, Šćitarjevo, Šiljakovina, Velika Gorica i Vukovina. Bio je to još jedan dokaz angažiranosti osoba ”treće dobi” Grada Velike Gorice i pokazatelj njihove želje da se češće viđaju i čvršće povezuju iz što većeg broja podružnica. Kraći glazbeni program povodom 20. obljetnice djelovanja izveo je Zbor umirovljenika ”Velikogorički biseri” s voditeljicom Marijanom Komljenović.

20.12.2018. Velika Gorica – Druženje umirovljenika uoči Božićnih blagdana i oproštaj od 2018. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Predsjednica Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice Vera Šebrek (izabrana ljetos) u kratkom govoru istaknula je neke vrlo dobro odrađene aktivnosti u godini koja je na izmaku s čvrstim uvjerenjem da će iduća 2019. godina biti još uspješnija. Veliki odziv na ovo druženje predsjednica je okvalificirala kao potporu Udruzi i kao znak da bi se buduće aktivnosti mogle uspješnije i transparentnije realizirati. Osim nje nazočnima se obratio i tajnik Udruge Zlatko Sedmak.

20.12.2018. Velika Gorica – Druženje umirovljenika uoči Božićnih blagdana i oproštaj od 2018. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Raspoloženje je u restoranu bilo na visini, vokalno-instrumentalne izvedbe Darka Janječića su uvijek jamstvo za dobru zabavu, a pjesmom mu je  pomagao raspjevani Jasmin iz Kuča. Domjenak je, kao i uvijek, bio prvoklasan.

Galerija fotografija