Prijava

Vaša prijava

Turopoljsko srce veliko k’o kuća: Skupili 54.000 kuna, nastavak tek slijedi


Samo malo više od dva tjedna prošlo je od ideje do realizacije humanitarnog projekta pod nazivom “Turopoljsko srce”, ali pokazalo se da je i u tako kratkom periodu moguće izvesti nešto ovako važno i veliko. Ivan Prelec, Kristijan Japec, Dražen Vezmar i VG Boysi napravili su najveći dio posla, priključili su se i prijatelji, kolege i suradnici, a sve je kulminiralo dan prije Badnjaka, malonogometnim turnirom na terenima Panadić Sporta.

“Želimo zahvaliti svima koji su bili dio humanitarne akcije Turopoljsko srce i pomogli da zajedno činimo dobra djela. Prikupili smo pomoć za 14 obitelji i ponosni smo što ćemo našim zajedničkim trudom učiniti nešto što će njima uljepšati ove blagdane”, objavili su organizatori uz točan iznos i specifikaciju prikupljenog novca.

Pomogli su, dakle, mnogi. Svatko koliko je mogao, naravno. Međutim, organizatori su željeli posebno zahvaliti sponzorima i sudionicima turnira.

“Hvala kafićima Vision Bar, Lobby Bar, Caffe Bar Kod Rojca, Caffe Bar Dobardan, Oziris bar, CB Scotch, Club 100, Park Caffe, Panadić sport, Ledana, Caffe Bar “Barbara” i VG Sport Caffe, kao i dečkima koji su igrali za njih. Hvala i tvrtkama Atlantic Grupa, Bit promet, Labud, Laser, Jamnica, Bođirković, Križanić print, Vitalmax, OPG Ivan, Pokupčanka, Marko Jurlina, Alpas Hrvatska, Eksplo-promet, Panadić Sport, Mlin Pukanić, TK Brcko i Zlatarna Popek”, pobrojani su svi u zahvali.

Željeli su dečki, koji su već obišli 14 obitelji i iz prve ruke se upoznali s njihovim potrebama, istaknuti još nešto…

“Osim prikupljenih novčanih sredstava, od donatora smo dobili i poklon pakete za obitelji. Uz to jednoj obitelji ćemo napraviti kupaonicu (sponzorira Jozo Šimunović), a drugoj stolariju (Sedmak produkt i PVC Gabelica).”

Najbolje u cijeloj priči je to što je ovo samo početak. Turnir bi trebao postati tradicionalan, a udruga Turopoljsko srce djelovat će cijele godine.

“Hvala svima koji su kupili ponešto na turniru i ubacili koju kunu u našu škrabicu. Mi se bacamo na posao, a kako napredujemo saznat ćete na Facebook stranici Turopoljsko srce“, poručili su iz organizacije.