Prijava

Vaša prijava

Hoće li mu netko stati na kraj?! Serijski razbojnik pljačkao i na Staru godinu


Budio se novi dan, posljednji u staroj godini, još nije otkucalo ni sedam sati ujutro, kad je nepoznati razbojnik odlučio krenuti u akciju. I, kako se čini, nastaviti niz. Nepoznati počinitelj je u 6:50 sati ušao maskiran u trgovinu Mlin i pekare u Ulici Ivana Gorana Kovačića. Ponovno je, kao i u prethodnih šest slučajeva, bio naoružan. Pištoljem je zaprijetio 32-godišnjoj zaposlenici i odnio plijen od nekoliko tisuća kuna.

Priča je, naravno, već dobro poznata, uz tu promjenu što je ovoga puta razbojnik odlučio svoje odraditi na početku radnog vremena, a ne na kraju, kao što je bilo u prethodnim slučajevima. Ne mijenja to previše u dojmu da je riječ o istom počinitelju, razbojniku koji već dva mjeseca doslovno maltretira zaposlenice ovog lanca trgovina po cijelom Turopolju. Za policiju je i dalje neuhvatljiv, cijela ova priča polako se pretvara u pravu trakavicu, a jedino dobro u svemu tome je što nitko nije nastradao. Unatoč tome, bilo bi krajnje vrijeme da se tom manijaku stane na kraj…

Ovdje pročitajte kako iz perspektive blagajnice izgleda iskustvo kad maskirani razbojnik s pištoljem uđe u trgovinu i odradi svoje.