Prijava

Vaša prijava

FOTO Kako se odmaraju Goričani: Nigerija, Prag, Beč, Tbilisi i – Mauricijus


Nogometni ovisnici već polako proživljavaju lagane krize iščekujući da lopta konačno opet krene, da počnu barem pripreme za proljetni dio sezone, da vidimo kako će Gorica izgledati u nastavku svoje prvoligaške premijere, a igrači se i dalje odmaraju. Gdje su ovi naši – Dvorneković, Šroler, Kahlina, Čagalj… – dobro znamo, jer vidjeli smo da se bave malim nogometom, humanitarnim radom i mnogim drugim blagdanskim aktivnostima, a prostranstva društvenih mreža otkrivaju gdje su i ovi ostali, posebice stranci.

Najdalje je tako potegnuo Poljak Lukasz Zwolinski, koji je sa svojom zaručnicom Inez otišao na Mauricijus. Družio se s loptom, objavljivao videa na kojima tehnicira s teniskom lopticom, ali stigao se družiti i s egzotičnim životinjama.

Puno manje aktivan je Iyayi Belive Atiemwen, popularni Beli, koji na društvenim mrežama čak ni ne otkriva svoju lokaciju. Nije takav tip, on više voli, recimo, opaliti selfie pa kao novogodišnju poruku istaknuti:

“Sretan vam novi mjesec, mjesec mog rođenja.

Nizozemac Joey Suk puno je sličniji Zwolinskom, i on voli putovati. S obitelji je prošao Češku, Sloveniju i Austriju, uživao na snijegu i razgledavanju znamenitosti Praga, Ljubljane i Beča.

Kući je otputovao, između ostalih, i Gruzijac Gigi Mchedlishvili. U svome Tbilisiju također je uživao na snijegu, ali i u druženju s obitelji i prijateljima. Uvijek nasmiješenom Gigiju očito odgovara domaća atmosfera, osmijeh je na fotografijama koje objavljuje širi nego ikad…

I svi ostali otišli su svojim kućama, ali nisu bili toliko aktivni s “izvještajima” s odmora. Međutim, može se pretpostaviti kako je Nigerijac Musa Muhammed bio u sličnom raspoloženju kao ljetos, kad je objavio ovu spektakularnu fotografiju…

Odmor se, srećom po nas nogometne ovisnike, već ovih dana prekida, sastanak je dogovoren u subotu ujutro, kad kreću pripreme za proljeće. Gotovo je s odmaranjem, vrijeme je za naporan rad. I za postavljanje temelja za proljeće koje će, nadamo se, biti još bolje od jeseni.