Prijava

Vaša prijava

Kakav kaos! Pijan sjeo u neregistriran traktor i izazvao prometnu nesreću


Velikogorička policija i ovog je vikenda bila u svojoj redovnoj akciji kontrole alkohola i prekomjerne brzine, a najbizarnija priča stiže iz Donje Lomnice. Bila je subota, baš je prošlo 19 sati, kad je na križanju Deverićeve i Odranke ulice u Donjoj Lomnici došlo do prometne nesreće. Sudario se osobni automobil i traktor, a na mjesto dogođaja ubrzo je došla i policijska ophodnja. Nije im trebalo dugo da ustanove uzroke ove nesreće, u kojoj je šteta, srećom, bila samo materijalna.

Vozači su pristupili alkotestiranju, pri čemu je vozač automobila ostao na nuli, dok je vozač traktora “napuhao” 2,08 promila. Kad su policajci zatražili dokumente od pijanog vozača, stiglo je i novo iznenađenje. Traktor, naime, uopće nije bio registriran, što je samo zaokružilo ovaj nesvakidašnji slučaj. Logično, 55-godišnji traktorist odmah je odveden na otrežnjenje u prostorije PP Velika Gorica, privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola – ajde, barem je nju imao – a naknadno će biti izdan prekršajni nalog. Sasvim solidna šteta za jednu prosječnu subotu poslijepodne…

Osim toga, u akciji goričke policije još je jedan vozač zatečen pod utjecajem alkohola, dok je njih osam kažnjeno zbog prevelike brzine. Ukupno su utvrđena 23 prometna prekršaja.