Prijava

Vaša prijava

Općina Pokupsko osigurala 491 tisuću kuna za projekte udruga


Jedinstveni upravni odjel Općine Pokupsko objavio je Godišnji plan natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva u 2019.. Za projekte udruga osigurano je 491 tisuća kuna. Za programe i projekte u području sportskih aktivnosti određeno je 155 tisuća, za financiranje projekata i projekata u području gospodarstva 286 tisuća, a za projekte i programe u području društvenih aktivnosti 50 tisuća kuna.

– Godišnji plan izrađen je sukladno programu javnih potreba u gospodarstvu, sportu, te društvenim aktivnostima, odnosno analizom dosadašnjih projekata i programa organizacija civilnog društva koje djeluju u Općini Pokupsko kao stvarnih potreba u zajednici – poručili su iz Općine.

Kao okvirni datum za raspisivanje natječaja određen je 10. siječnja, ali Jedinstveni upravni odjel za financijske podrške može ih raspisati do 31. prosinca.

– Općina Pokupsko zadržava pravo ažuriranja Godišnjeg plana raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge za 2019. godine – stoji u priopćenju objavljenom na službenim stranicama Općine.