Prijava

Vaša prijava

Tko će biti najbolja malonogometna momčad u Hrvatskoj?


Prijave na najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj otvorene su od početka siječnja. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu, koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Kvalifikacijski turniri održat će se od siječnja do svibnja u 100 gradova i mjesta diljem Hrvatske, nakon čega će uslijediti županijska finala. Ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

– Coca Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik, plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja – proučili su organizatori.

Ekipe se mogu prijaviti online ili na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne. Mladi nogometaši natjecat će se u dvije 2 dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem.


1980.