Prijava

Vaša prijava

Bruno Šimleša o istinama i lažima ljubavi


Poznati sociolog,pisac,kolumnist i nekadašnji voditelj Bruno Šimleša , ponovo dolazi u Veliku Goricu kako bi predstavio svoju devetu knjigu ‘Istine i laži o ljubavi’. Predavanje će se održati povodom Valentinova 19. veljače u Vijećnici POUVG.

Inspiriran mnogim kontraverzama u odnosu žena i muškaraca,kako doći do sretne veze, koliko se treba potruditi za pravu ljubav? Zaslužujemo li uopće ljubav? Neka su od pitanja na koje će autor dati odgovor jer je i sam bio u krizi sa svojim suprugom s kojom danas ima sedmogodišnju kćer.

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu te je dosada je prodao više od 100.000 primjeraka svojih knjiga ‘Ljubavologija’ , ‘Škola života’ i ‘Bez rukavica’. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Kroz ovo predavanje i već uobičajenu komunikaciju s publikom predstaviti će svoju najnoviju knjigu i bez dlake na jeziku otkriti s kojim se zabludama o ljubavi susrećemo.

Ulaz na predavanje i predstavljanje knjige je besplatan.