Prijava

Vaša prijava

FOTO OŠ Šćitarjevo i OŠ Slavka Kolara nagrađene poklon bonovima od 7.000,00 kuna


Hrvatski školski sportski savez (HŠSS) nagradio je krajem prošlog tjedna (petak, 08. veljače 2019.) tri osnovne škole Zagrebačke županije: OŠ Šćitarjevo, OŠ Slavka Kolara Kravarsko i OŠ Bogumil Toni Samobor. Predstavnicima škola poklon bonove od 7.000,00 kuna na prigodnoj svečanosti u prostoru OŠ Bogumil Toni uručio je tajnik HŠSS-a Ivan Dujić.

Samobor, veljača 2019. – Hrvatski školski sportski savez nagradio OŠ Šćitarjevo i OŠ Slavka Kolara Kravarsko. Foto: OŠ Šćitarjevo

Zbog čega su samo tri od preko 40 osnovnih škola u Zagrebačkoj županiji nagrađene, pojasnio je Damir Međeri, nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ Šćitarjevo: ”Poklon bonovi su školama dodijeljeni kao potpora za rad Univerzalne sportske škole Zagrebačke županije, koju je HŠSS pokrenuo 2007. godine. Osnovni kriterij je bio da je škola u ovom projektu bila uključena najmanje pet godina i da je imala nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, koji je radio s najmlađom djecom. Bogumil Toni je nagrađen kao najuspješnija škola u sportu u našoj županiji, nastavnik Matija Ribić je napravio renesansu sportskih aktivnosti u Kravarskom i masovno uključio djecu u razne sportove, a OŠ Šćitarjevo će ove godine biti već sedmu godinu u nizu domaćin Festivalu Univerzalne sportske škole.”

U ime nagrađenih zahvalio se Slavko Fukat, predsjednik Školskog sportskog saveza Zagrebačke županije (ŠSSZŽ-e), naglasivši iznimnu važnost uključivanja što većeg broja djece u sportske sadržaje koje provodi HŠSS. Poklon bonovi bit će pomoć školama u nabavi sportske opreme i rekvizita.

Galerija fotografija