Prijava

Vaša prijava

Potpuno pijan prijetio vlastitoj majci pa zapucao iz poluautomatske puške


Jedno ugodno, sunčano subotnje poslijepodne u selu Palanjek Pokupski, u blizini Lekenika, proparali su pucnjevi. Bilo je oko 16 sati, a zvukovi ispaljivanja metaka došli su iz jedne od obiteljski kuća u selu, u kojoj se odvijala prava drama… Pijani 36-godišnjak iz nepoznatog se razloga sukobio s vlastitom majkom, a stvar je odlučio riješiti tako što je odnekud izvukao poluautomatsku pušku, za koju – pogađate – nema dozvolu, i krenuo prijetiti ženi.

U svom tom ludilu ispalio je i dva metka, koja samo srećom nisu ozlijedila njegovu majku. Brzo je na mjesto događaja stigla i policija te savladala i privela vidno alkoholiziranog muškarca. Nakon uhićenja su ga podvrgnuli alkotestu, koji je pokazao da u krvi ima 2,67 promila alkohola. Prevedeno, potpuno pijan.

Kad se otrijeznio u pritvoru, dočekala ga je spoznaja da ima dvije kaznene prijave, za prijetnje i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Sisačko-moslavačka policija zadržala ga je u pritvoru, a do kad će u njemu ostati, znat će se u sljedećim danima.