Prijava

Vaša prijava

Barišić kod ministra Butkovića: O gužvama, crijepovima, vlakovima, prolazima…


U zgradu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, na zagrebačkom Prisavlju, u utorak prijepodne navratila je i velikogorička delegacija, na čelu s gradonačelnikom Draženom Barišićem. Tema za razgovor je sasvim dovoljno, pa su ministar Butković i gradonačelnik odradili sastanak na kojem se spomenulo nekoliko problema i prioriteta važnih za naš grad i okolicu.

“Na sastanku s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem i njegovim suradnicima otvorili smo teme od značaja za naš grad, poput padanja crijepova s krovova pri slijetanju velikih zrakoplova, otvaranja prolaza od Plesa kroz stari terminal Zračne luke, izgradnje autobusnih ugibališta na cesti prema Zračnoj luci, rješavanja problema jutarnjih gužvi na istočnom ulazu u Veliku Goricu, uređenja željezničkog kolodvora u Velikoj Gorici…”, objavio je gradonačelnik Barišić na svome profilu na Facebooku.

Razgovori i kontakti između Ministarstva i Grada trajat će i dalje, sve dok se problemi ne riješe, a više detalja o dogovorenom na ovom sastanku znat ćemo idućih dana.