Prijava

Vaša prijava

Deset žena u Pokupskom zaposlit će se na 24 mjeseca


Počela je provedba projekta ‘Zaželi – Program zapošljavanja žena na području Općine Pokupsko’, u sklopu kojeg će biti zaposleno 10 žena. One će biti zaposlene na određeno vrijeme, odnosno na 24 mjeseca uz tromjesečni probni rad. Žene će brinuti o šest korisnika, kojima će pomagati u dostavljanju namirnica, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, oblačenju i svlačenju, higijeni, u socijalnoj integraciji i posredovanju u ostvarivanju raznih prava te pružati im psihosocijalnu podršku kroz razgovor i druženje.

Natječaj je otvoren do 4. ožujka, a izabrane kandidatkinje trebale bi početi raditi već od 14. ožujka. Obrazac prijave možete pronaći ovdje ili preuzeti u službenim prostorijama Općine Pokupsko.

Kandidatkinje moraju imati hrvatsko državljanstvo, završenu osnovnu ili srednju školu te biti prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a. Osim toga, moraju pripadati nekoj od ugroženih skupina poput žena starijih od 50 godina, žena s invaliditetom, žena žrtava trgovanja ljudima i obiteljskog nasilja….

Više možete doznati ovdje.