Prijava

Vaša prijava

Maturanti, pozor! Kreću pripreme za maturu


Vrijeme leti, bliži se državna matura. Ispiti su pred vratima, razina stresa se povećava, a gradiva je puno. Neki muku muče s engleskim, drugi s matematikom. No, postoji rješenje za  pravovremenu pripremu i ponavljanje naučenog kroz srednjoškolsko obrazovanje, naročito ako planirate nastaviti školovanje i ciljate na određene fakultete.

Kako se kvalitetno pripremiti, zna Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, koje organizira ‘Brze pripreme za maturu’. Pripreme počinju u svibnju, u potpunosti su prilagođene rasporedu aktivnosti i  maturantskim obvezama. Poduka će se održavati subotom i nedjeljom u trajanju od četiri sata, a vodit će ju stručni predavači s iskustvom rada na maturama. Naglasak je na individualnom pristupu svakom polazniku, te na kvalitetnoj komunikaciji između predavača i učenika.

-Ovisno o izboru fakulteta i potrebnoj razini, možete se odlučiti za individualne predmete iz ponude, te vjerujemo da ćete brzo i uz malo truda, doći do odličnih rezultata – maturantima poručuju iz POU VG.

Za sve prijave i upite, možete se obratiti obratite se Odjelu za obrazovanje Pučkog Otvorenog Učilišta na II. katu, pozivom na brojeve 01 6259 806 ili 098 316 419, te e-mailom na obrazovanje@pouvg.