Prijava

Vaša prijava

VeGoRa: Usvojite digitalne vještine privlačne poslovanju na EU tržištu


Početkom travnja razvojna agencija VeGoRa nastavlja s edukacijama neophodnim za poslovanje u digitalnom svijetu, na temu zašto koristiti neizbježne Google AdWords-e, alat kojim privlačite svoje potencijalne potrošače.

Motivirani poražavajućom činjenicom da manje od trećine građana Hrvatske kaže kako posjeduje „više od osnovnih“ digitalnih vještina, koje osnažuju radnu snagu pri korištenju prednosti tehnologije u svrhu poboljšanja produktivnosti, dok polovica građana Hrvatske (49 % u dobnoj skupini od 16 do 74 godine) ne posjeduje čak osnovne digitalne vještine, a koje su neizbježne u poslovanju današnjici. Da bi uspjele u novoj digitalnoj eri, zemlje trebaju potaknuti lokalno poduzetništvo i razvijati digitalne vještine kako bi pomogli pojedincima i poduzetnicima iskoristiti puni potencijal internetskih alata i ostvariti uspjeh.

Predavač, Krešimir Koružnjak, stručnjak je za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Svakodnevnom praksom internetskog poslovanja zasigurno će spretno približiti digitalni marketing interesentima ove radionice bez obzira na to posjeduju li prethodna znanja.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji. Interaktivna radionica održat će se 10. travnja u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 17 sati, a prijaviti se možete do 9. travnja OVDJE.


Dar školskoj knjižnici