Prijava

Vaša prijava

Naše srce za Teovo srce


Nogometaši Gorice u nedjelju, 14. travnja od 16.30 sati na Gradskom stadionu igraju dvoboj 29. kola HT Prve lige protiv Slaven Belupa. Posjećenost i podrška našim nogometašima u njihovim uspjesima raste brzinom svjetlosti, a ovaj put svi imamo razlog više, onaj humanitarnog karaktera. Prihod od ulaznica bit će namijenjen za liječenje male bebe, Tea Stojanovića. Goričani, pokažite kako veliko srce imate za nedužno biće i budite mu podrška da pobijedi u borbi za život!

– Maleni Teo Stojanović je beba koja će sa svega 4,5 mjeseca u svojoj životnoj borbi otići na drugu tešku operaciju srca u Njemačkoj. Iako su liječnici Teu dali minimalne šanse u prvoj operaciji, naš gorički maleni lav pokazao je da život i borba ne poznaju granice. Pozivamo Vas da kupnjom ulaznice po cijeni od 30 kuna na utakmici Gorica-Slaven Belupo zajedno pomognemo obitelji Stojanović i Teu- kažu iz NK Gorice.

Za Goričane koji nisu ljubitelji nogometa, a žele pomoći našem Teu, svoj doprinos mogu dati i uplatom na račun njegove majke, Andreje:

HR4823900013221463194 – ANDREJA STOJANOVIĆ

Neka naše srce bude srce za Tea, a vaša donacija kupnjom ulaznica i dolaskom na Gradski stadion u nedjelju pošalje zajedničku poruku da srce Gorice kuca za Tea!