Prijava

Vaša prijava

Cedevita se boji Gorice?! ‘Vitamini’ stižu u grad u najjačem sastavu


Košarkaši Gorice igraju fenomenalno u posljednje vrijeme, nižu pobjede i oduševljavaju gdje god se pojave. Trenutačno su na šest uzastopnih pobjeda u prvenstvu, pobjeđuju i doma i u gostima, a sve to dovelo je i do lagane panike u redovima najuspješnije hrvatskoga kluba. Cedevita će, naime, u subotu od 18 sati na parket goričke Gradske dvorane istrčati u najjačem mogućem sastavu!

Da se radi o nekom drugom klubu, o nekom drukčijem protivniku, ne bi to bilo ni posebno čudno. Međutim, u slučaju Cedevite radi se o velikom zaokretu. Cijelo domaće prvenstvo Cedevita je igrala s takozvanom “drugom momčadi”, koja je dočekala kraj ABA lige, u kojoj su nastupali prvotimci, na četvrtome mjestu ljestvice. Tu je momčad vodio trener Dražen Orešković, no u subotu poslijepodne na klupi Cedevite će sjediti i “pravi” trener, sjajni Slaven Rimac. Nakon što su “vitamini” ispali u polufinalu regionalne lige od Budućnosti, Rimac je odlučio potpuno se prebaciti na domaće prvenstvo.

Tako će za Cedevitu u utakmici u kojoj Gorica prijeti da joj “ukrade” četvrto mjesto na tablici igrati frajeri poput Pullena, Cobbsa, Krušlina, Stipanovića, Katića, Ramljaka… Naravno, takva odluka čelnika Cedevite maksimalno će otežati posao Goričanima, kojima će trebati čudesna, izvanserijska partija da bi nastavili svoj pobjednički niz. Međutim, bit će to ujedno i uvod u četvrtfinale doigravanja, u kojem će Gorica ići upravo na Cedevitu, koja će do kraja sezone igrati u najjačem sastavu. Mogla je s time početi i tek kad završi regularni dio sezone, no očito i na Velesajmu znaju što je i kakva je Gorica, pa stvari ne žele prepuštati slučaju… Iako, ovakva Gorica, kakva je bila u posljednje vrijeme, djeluje kao da je spremna za čuda!


Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec