Prijava

Vaša prijava

Sportske igre mladih stižu u Veliku Gorice, najbolji idu dalje


Kvalifikacijski turniri najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj svoj put nastavljaju u Zagrebačkoj županiji i to: 24. travnja u Dugom Selu, u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 9 sati, 25. travnja u Samoboru, na igralištu OŠ Samobor od 9 sati, i u petak, 26. travnja, u Velikoj Gorici. Naš će se dio kvalifikacija održati u Osnovnoj školi Nikole Hribara, s početkom u 9 sati.

Sve zainteresirane ekipe mogu se besplatno prijaviti i na dan održavanja turnira. Osim borbe za plasman na županijsko finale ultimativni cilj je plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Splitu. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

– Prijavi se i ‘Budi dio igre’. Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu OVDJE  ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su u dobnoj kategoriji: U-15 (2004. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba). Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći OVDJE – objašnjavaju organizatori.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u deset sportova: tu su nogomet, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, HPB turnir u odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika. Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika.

– Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u 23 godine osjetile što su to sport, druženje i zabava – poručuju iz organizacije.