Prijava

Vaša prijava

Nogometni vikend: Lukavec opet na plus četiri, prekid u Maloj Buni


Kod nogometnih petoligaša u subotu dan prije Uskrsa igrali su Polet i Dinamo Jakovlje 2-2 te Klas i Zrinski 2-0. Buševčani su na poluvremenu gubili 0-1 pa golovima Zagorca u 59. minuti i kapetana momčadi superiskusnog Ivice Sučića u 72. minuti preokrenuli na 2-1. Nažalost po domaće i prisutne Lukavčane, gosti iz Jakovlja su izjednačili u 90. minuti. Klas je također doma sigurno svladao Zrinski 2-0 za mirnu plovidbu. Zabili su Hanachi Haithem u 52. minuti iz 11 metara i Domagoj Bedeković u 75. minuti.

Lukavčani su na Uskrsni ponedjeljak iskoristili posrtanje Dinama u Buševcu i pobjedom 1-0 nad Kupincem pobjegli drugoplasiranom četiri boda. Jedini pogodak djelo je Skorina u 89. minuti iz kaznenog udarca. Lomnićani su pak u Kerestincu protiv TOP-a golom Antunovića poveli već u 2. minuti ali su kasnije primili dva i ostali bez bodova.

Subota je za šestoligaše iz Turopolja bila polovičnog učinka. Turopoljac je dobio Brcko 5-2 golovima Milatovića (3), Hrženjaka i Markulina a Buna je 3-0 slavila protiv Kloštra. Strijelci su bili Huđber, I. Rak iz kaznenog udarca i Škojc u 23. minuti. Dvije minute kasnije došlo je do prekida utakmice. Gosti su doputovali s osam igrača, a u 25. minuti ozljede su prijavila dvojica i sudac je morao označiti prekid. Utakmica će biti registrirana 3-0 za Bunu.

Teško je objasniti što se u subotu dogodilo u Obrezini i Kobiliću. Mladost je od Dubrave iz predgrađa Vrbovca fasovala pet a Vatrogasac od Lonje četiri komada. Domaćini nisu pogađali mrežu. Jelačić iz Vukovine je u ponedjeljak kao gost dobio Oborovo 74 5-0, a strijelci su bili Joža Matejčić (2), Smok (2) i Herek. Dinamo Hidrel i Mraclin odigrali su 1-1, a Meštrica je dobila Zvekovac 4-0.

Kod županijskih drugoligaša Posavec je 1-0 pobjedio Jelačić iz Banovog a u Turopolju domaćin je Graničaru potpisao kapitulaciju 0-4.

REZULTATI:

JŽNL, 22. KOLO

Polet – Dinamo (J) 2-2
Klas – Zrinski 2-0
Ponedjeljak
TOP – Lomnica 2-1
Lukavec – Kupinec 1-0

1. ŽNL ISTOK, 22. KOLO

Vatrogasac – Lonja 0-4
Turopoljac – Brcko 5-2
Buna – Kloštar 3-0 (prekid u 25. minuti)
Mladost – Dubrava 0-5
Ponedjeljak
Oborovo 74 – Jelačić 0-5
Dinamo Hidrel – Mraclin 1-1
Meštrica – Zvekovac 4-0

2. ŽNL ISTOK, 18. KOLO
Subota
Posavec – Ban Jelačić 1-0
Turopolje – Graničar 0-4
Kupa slobodna