Prijava

Vaša prijava

Preslatki štenci traže svoj zauvijek dom


Dolaskom kišnih dana na goričkim ulicama i ulicama okolnih naselja svako malo na cesti  je napušten pas, kojeg je netko putem ostavio. Svi misle da će se životinje snaći, a tužna je  istina da je napuštenih dlakavih klupka sreće, kojima je tako malo potrebno, sve više.

Potaknuti nedavnom objavom na Facebook stranici Skloništa za životinje Velika Gorica koje se nalazi u Jagodnom i vidjevši čeznutljive poglede šest nedužnih malih štenaca, odlučili smo osvijestiti sugrađane i pomoći da ova preslatka družina brže i lakše stigne u svoj ‘zauvijek dom’. Štene Aslan iz ovog je legla dobilo svoju brižnu gazdaricu, no hoće li i ostali imati toliko sreće?

Sigurno ima netko tko bi želio biti nečiji centar svijeta, a psi su poznati kao izrazito odani, kojiima toliko malo treba, a puno Vam daju zauzvrat. Nije li lijepo doći kući, a na ulazu te čeka psić milog pogleda i kao da se smije svim srcem jer je njegov čovjek stigao?

Osim ovih malenih ljepotana, još je mnogo psića koji se nadaju da će postati nečiji, stoga toplo preporučamo da bacite pogled na facebook stranicu skloništa, a više o psićima koji traže svoj zauvijek dom možete pronaći OVDJE.


Dan otvorenih vrata naše škole