Prijava

Vaša prijava

Kako osjemeniti kuju ohlađenim sjemenom? I to se može saznati…


U organizaciji Kinološkoga kluba Velika Gorica, sljedeće srijede, 22. svibnja, održat će se Kinološki stručni seminar, na kojem će svi zainteresirani moći dobiti jako puno informacija o dvije važne teme. Prva se odnosi u prvom redu na uzgajivače pasa, a njezin naziv je “Umjetno osjemenjivanje kuja s ohlađenim sjemenom”. Druga je kudikamo šira, vjerojatno i zanimljivija široj publici, odnosno svim vlasnicima pasa, a novi naslov “Zarazne bolesti pasa”. O prvoj temi govorit će Martina Lojkić s Veterinarskog fakulteta, a o drugoj njezin kolega s iste institucije Krešimir Martinković.

– Seminar je namijenjen svim vlasnicima pasa, članovima Hrvatskog kinološkog saveza, aktivnim uzgajivačima i onima koji to planiraju postati. Cilj seminara je omogućiti osobama odgovornim za uzgoj i brigu o životinjama što jednostavniji uvid u reprodukciju pada i educirati vlasnike o potencijalnim opasnostima te načinu sprečavanja zaraznih bolesti – ističu organizatori.

Seminar će se održati u srijedu u 19 sati u Gradskoj vijećnici goričkog Pučkog otvorenog učilišta, a zainteresirani se mogu prijaviti na broj 099 6919 488 (Tena Propadalo) ili na e-mail kinoloskistrucniseminar@gmail.com.


Nove knjige u knjižnici

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike