Prijava

Vaša prijava

Nogometni vikend: Kurilovec neokrznut kroz Trnje


Prvenstvena sezona polako se približava kraju. Proteklog vikenda u 32. kolu naš trećeligaš Kurilovec gostovao je u Trnju i remizirao 3-3. Šteta, momčad trenera Vidaka imala je do 77. minute vodstvo 3-1 golovima Matoša (33. minuta), Humeljaka (41) i Povoljnjaka (65), a gol za izjednačenje primila je u 90. minuti. Ipak, neokrznut Kurilovec, dva kola prije kraja, čvrsto drži petu poziciju što je za svaku pohvalu.

Za pohvalu nije četvrtoligaš iz Gradića. Na jutarnju matineju u Zabok, Gradići su kasnili pola sata, a onda stigli s devetoricom. Poraz 4-9 još je i podnošljiv, a zabili su Igor Hajduk (2), Pralas i Štefner. Direktan konkurent Gradiću za pretposljednju poziciju, Moslavina iz Kutine, također je poražena u Odri 1-3 pa spomenutu poziciju dijele s 23 boda. U petom rangu Lukavec je novom pobjedom nad Sutlom 4-1 korak bliže četvrtoligašima. Polet je u Buševcu svladao Stupnik i diže se na ljestvici uspješnosti. U prvoj županijskoj ligi istok, vodeći Naftaš Ivanić protutnjao je Novim Čičem, a drugi Turopoljac kod kuće je svladao Mraclin. Bodovna razlika je i dalje pet bodova.

Prije velikog dvoboja u posljednjem kolu u Kučima, Naftaš igra doma s Meštricom i slabašnim Oborovom a gostuje kod Bune. Tri pobjede Naftašu garantiraju naslov prvaka i selidbu u Jedinstvenu županijsku ligu.

 

3. HNL ZAPAD, 32. KOLO

Trnje – Kurilovec 3-3

 

4. HNL SREDIŠTE, 28. KOLO

Dinamo (oo) – Tondach 3-1

Mladost (Z) – Gradići 9-4

Odra – Moslavina 3-1

 

JŽNL, 26. KOLO

Lukavec – Sutla 4-1

Lomnica – Sloga (K) 1-1

Polet – Stupnik 4-1

Laduč – Klas odgođeno za 23. svibnja

 

1. ŽNL ISTOK, 26. KOLO

Vatrogasac (K) – Jelačić (V) 1-1

Turopoljac – Mraclin 4-1

Buna – Dubrava (V) 0-2

Meštrica – Mladost (O) 4-5

Dinamo Hidrel – Naftaš Ivanić 1-5

 

2. ŽNL ISTOK, 22. KOLO

Turopolje – Mladost (B) 4-0

Posavec – Kupa 2-0