Prijava

Vaša prijava

#TrashtagVelikaGorica poziva sugrađane da im se pridruže u ‘oslobađanju’ grada


Nakon što su dvije entuzijastice odradile prvu akciju inicijative #TrashtagVelikaGorica pozivaj vas da im se ovaj put pridružite u pokušaju da naš grad oslobodimo divljih deponija i ljudima u svijest usadimo kako se otpada jednostavno NE MOŽE tako odlagati!

Potencijalnih lokacija za iduću akciju ima, nažalost, jako puno, no curke iz inicijative odlučile su krenuti postepenote se ovaj put zabaviti ‘oslobađanjem’ jednim od najdražih turopoljskih odlagališta, točnije, starom cestom prema Vukovini u blizini svima nam poznatog radara.

Također, možete pogledati i slike s prijašnje, prve službene akcije inicijative #TrashtagVelikaGorica, za koje se nadamo da će vas motivirati da im se pridružite u što većem broju jer ako su njih dvije mogle skupiti preko 50 vreća smeća (kao i više od 400 praznih bočica pelina

😀
), zamislite samo koliku se razliku može učiniti s više od dva para ruku?!

Start se planira u nedjelju, 26. svibnja, u 9 sati, a svi koji bi se htjeli pridružiti, no ne znaju doći do lokacije čišćenja, slobodni su se javiti organizatoricama na brojeve telefona 098 139 7298 i 091 725 1437  te će se dogovoriti gdje se nađu i idu zajedno do lokacije.

-‘U sklopu inicijative osigurat ćemo sredstva za rad, odnosno rukavice i vreće za smeće, kao i grablje, lopate i škare za živicu, no slobodni ste ponijeti i svoj alat kako bismo bili sigurni da ćemo imati s čime raspolagati s obzirom na jako veliku količinu smeća.Akcija će se u slučaju lošeg vremena odgoditi na prvi idući sunčani vikend o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Nadamo se da smo vas dovoljno motivirale te da se vidimo u nedjelju!’- poručuju organizatorice


Marina i Fuji na ponos cijele regije