Prijava

Vaša prijava

Šesto izdanje Buševske biciklijade i četiri vrste vožnji na izbor


Udruga Moj Buševec u suradnji s Biciklističkim klubom Sljeme i udrugom Vukovina u srcu organizira 26. svibnja 2019. godine šesto izdanje biciklijade.

Ljubitelji aktivnog druženja u prirodi, ali i oni koji se bave biciklizmom, imat će izbor od čak četiri vrste biciklističke vožnje, a koje se razlikuju po duljini i težini:

  • Rekreativna vožnja duljine od 20 kilometra, ruta Buševec-Vukovina-Buševec. Ova je vožnja bez kotizacije, a počinje u 15 sati. Za ovu vožnju prijava je na licu mjesta, na Trgu Seljačke sloge od 14 sati.
  • XC Utrka od 33,2 kilometra, ruta Buševec-Vrata od krča-Buševec. Kotizacija iznosi 40 kuna, a start je u 11 sati!
  • Cestovna utrka SMALL duljine 53,7 kilometara je za bicikliste malo bolje kondicije. Ruta je Buševec-Pokupsko-Buševec. Kotizacija za utrku iznosi 70 kuna, a start je u 11 sati.
  • Cestovna utrka CLASSIC, duga čak 70,2 kilometra, a ruta je Buševec-Pokupsko-Lukinić Brdo-Buševec. Kotizacija za utrku iznosi 70 kuna, a start je u 11 sati. Ovo je ujedno utrka za najizdržljivije i najupornije ljubitelje pedaliranja!

Vrijedi napomenuti kako je za sve utrke, osim one rekreativne, obavezna prijava putem internet stranice. Rok za prijavu je do sutra u 23:59!

Nakon vožnji slijedi ples i zabavni dio programa, nastavlja se druženje na Trgu Seljačke sloge uz grupu Zakon šutnje!