Prijava

Vaša prijava

Bus od Supernove više ne prometuje!


Krajem svibnja Supernova Buzin na svojim je Facebook stranicama objavila kako ukida autobusnu liniju koja je vozila do ovog trgovačkog centra.

– Od ovog vikenda, besplatni autobus koji je vozio do Supernova centra Buzin iz smjera Novog Zagreba i Velike Gorice više neće prometovati. Hvala na razumijevanju – objavili su na službenoj facebook stranici.

Objava na Facebooku izazvala je brojne reakcije i komentare, te smo naišli na upit građanke, kojoj su argumentirali razlog ove odluke.

– Autobusna linija je ukinuta zbog premalog interesa, a kad je i bilo putnika, većinom je bila riječ o zloupotrebi vožnje za sve osim za dolazak u shopping centar. Da je potreba postojala, centar ne bi ukinuo liniju, ali se pokazalo da je interes premalen da bi linija opstala – odgovorili su iz Supernove.

Brojni komentari pročitani ispod sporne objave ukazuju na veliko nezadovoljstvo građana kojima je to bio jedini način za posjet Supernovoj. Također, budući da ovaj shopping centar uopće nije povezan kada je riječ o javnom prijevozu, u upravi bi svakako trebali razmisliti o alternativnom rješenju, kako bi zaposlenici istog, kao i kupci koji ne posjeduju vozačku dozvolu imali mogućnost dolaska na ovu lokaciju. Ova odluka Uprave zasigurno će uvelike utjecati na protok kapitala u istom, jer će mnogi posjetitelji odabrati drugo mjesto za olakšati novčanik, bez pritiska i stresa oko toga kako doći na željeno odredište!